Onze groepen

Groep 1/2 a

In groep 1/2 a staat juf Marianne voor de klas. Zij zijn dit schooljaar gestart met 19 kinderen. Gedurende het schooljaar zullen er steeds meer kinderen bij komen.

 

Groep 1/2 b

In groep 1/2 b staat juf Petra op maandag, dinsdag en donderdagochtend voor de klas. Op woensdag en donderdagmiddag staat juf Ilka voor de klas. Zij zijn dit schooljaar gestart met 19 kinderen. Gedurende het schooljaar zullen er steeds meer kinderen bij komen.

 

Groep 3/4

In groep 3/4 staat juf Tamara voor de klas. Zij werkt van maandag t/m vrijdag in de groep. Juf Suzanne komt na haar zwangerschapsverlof parttime in de groep terug. Groep 3/4 is dit schooljaar gestart met 22 kinderen.

 

Groep 4/5

In groep 4/5 staat juf Nicolle op maandag en dinsdag voor de klas. Juf Kitjan werkt op woensdag en donderdag en soms op vrijdag. De andere vrijdagen is juf Ellen in de klas. 

Groep 4/5 is dit schooljaar gestart met 23 kinderen.

 

Groep 6/7

In groep 6/7 staat meester Paul van maandag t/m donderdag voor de klas. Op vrijdag is dat juf Marianne. Groep 6/7 is dit schooljaar gestart met 26 kinderen. 

 

Groep 7/8

In groep 7/8 staat juf Shiela op maandag, dinsdag en vrijdag voor de klas. Op woensdag en donderdag is dat juf Helleke. Groep 7/8 is dit schooljaar gestart met 25 kinderen.