Onze groepen

Groep 1/2 a

In groep 1/2 a staat juf Marianne voor de klas. Zij zijn dit schooljaar gestart met 17 kinderen. Gedurende het schooljaar zullen er steeds meer kinderen bij komen.

 

Groep 1/2 b

In groep 1/2 b staat juf Suzanne op maandag en dinsdag voor de klas. Op woensdag en donderdag staat juf Kitjan voor de klas. Zij zijn dit schooljaar gestart met 17 kinderen. Gedurende het schooljaar zullen er steeds meer kinderen bij komen.

 

Groep 3/4

In groep 3/4 staat juf Petra voor de klas. Zij werkt van maandag t/m donderdag in de groep. Juf Ellen zal een gedeelte van de donderdagen werken. Juf Marianne werkt op vrijdag in de groep . Groep 3/4 is dit schooljaar gestart met 22 kinderen.

 

Groep 4/5

In groep 4/5 staat juf Nicolle op maandag en dinsdag voor de klas. Juf Shiela werkt op woensdag, donderdag en op vrijdag.  

Groep 4/5 is dit schooljaar gestart met 21 kinderen.

 

Groep 6/7

In groep 6/7 staat meester Paul van maandag t/m vrijdag voor de klas. Groep 6/7 is dit schooljaar gestart met 24 kinderen. 

 

Groep 7/8

In groep 7/8 staat juf Helleke van maandag t/m vrijdag voor de klas. Groep 7/8 is dit schooljaar gestart met 27 kinderen.